Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Power to the people

Laatste update:

De trots en vreugde onder de aanhang was duidelijk voelbaar in de gehele Achterhoek, maar de goede prestatie had een keerzijde. Waar een club graag praat over doorselecteren, is de praktijk na een eerste seizoen op het hoogste niveau vaak anders. Belangrijke spelers als Jordy Buijs, Leon Broekhof, Steve De Ridder en Boy Waterman vertrokken. Ook Peter Jungschläger, Tyrone Loran, Yousouf Hersi, Hugo Bargas en de gebroeders Niek en Rik Sebens zijn hun geluk elders gaan beproeven en lieten technisch directeur Leen Looyen achter met de taak om voor capabele vervangers te zorgen.

De oogst op de transfermarkt viel tegen. Het vertrek van het negental spelers werd opgevangen met de komst van vijf nieuwelingen. De meerwaarde van Michael de Leeuw (Veendam) lijkt nu al overduidelijk, evenals de kwaliteiten van keeper Yves De Winter. Overige versterkingen kwamen van ver; Liberiaan Dulee Johnson, Macedoniër Xhelil Abdulla en Serviër Nenad Sreckovic zijn grote onbekenden voor het Achterhoekse publiek en naar alle waarschijnlijkheid ook niet de goedkoopste jongens.

Vier doelpunten in de Servische 'Eerste divisie' in het vorige seizoen; de 23-jarige Sreckovic zal niet op basis van zijn cv zijn gehaald. Ook in de vijf jaren daarvoor wist hij bij zeven andere clubs geen imponerende cijfers neer te zetten. Een scoutingsfoutje zult u denken? Nee, dat is het sowieso niet. De Graafschap blijkt deze grootverdiener (vanwege zijn buiten-EU-status is een salaris van ruim een half miljoen verplicht) namelijk, evenals andere aankopen, te hebben vastgelegd zonder hem ooit een wedstrijd te hebben zien spelen.

De voetballerij lijkt hoe langer hoe onbegrijpelijker. Alleen al in ons kleine Nederland weten honderden zaakwaarnemers een goedbelegde boterham op het bord te krijgen door spelers altijd maar te overtuigen van de noodzaak van een transfer. Clubs werken er hard aan mee, want buitenlanders worden elke zomer nog altijd met bussenvol naar de Eredivsie gehaald, terwijl er talent genoeg rondloopt in de Jupiler League.

In navolging van voorgangers Henk van Stee en Darije Kalezic kwam hoofdtrainer Andries Ulderink inmiddels ook tot een aanvaring met technisch directeur Looyen. De aankopen waren niet naar wens en, zo wil het verhaal, ook niet volgens afspraak. De rol van Looyen lijkt nu al uitgespeeld, want zijn aflopende contract zal niet verlengd worden en waarschijnlijk heeft Ulderink nog meer invloed op het technische beleid dan zijn 'meerdere'.

Ulderink weet zich daarin gesteund door de supporters, die binnenkort zelfs de rol van shirtsponsor op zullen eisen. De lange zoektocht naar een shirtsponsor bracht een fantastisch initiatief op gang, waardoor 3500 namen van supporters binnenkort de strijdkreet 'D'ran' zullen vormen op het blauw-witte tricot.

De doelstelling voor dit seizoen werd vorige week al verlegd van de veertiende plaats naar het, op welke wijze dan ook, voorkomen van degradatie. De duizenden nieuwe shirtsponsoren vormen samen de makkelijkste sponsor denkbaar. Zolang voldaan wordt aan de strijdkeet D'ran, is de belangrijkste geldschieter tevree; strijd, passie en onvoorwaardlijke inzet.

De macht ligt bij het publiek, met kind van de club Ulderink als spreekbuis. D'ran!!!

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
1
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
14
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
53
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties