Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Prachtgoal Coutinho helpt slordig Liverpool niet langs stug Newcastle

Laatste update:

Liverpool domineerde in het eerste bedrijf, maar pogingen tussen de palen waren zeldzaam. Georginio Wijnaldum, Sadio Mané en Daniel Sturridge hadden in de loop van de eerste helft de mogelijkheid om hun team op voorsprong te zetten, maar allen hadden ze het vizier niet op scherp staan. Philippe Coutinho zorgde na een halfuur spelen wél voor de 0-1 door vanaf de linkerflank naar binnen te dribbelen en met zijn rechtervoet verwoestend uit te halen.

Lang kon Liverpool niet genieten van de voordelige marge, want Joselu werd door Jonjo Shelvey diep gestuurd, waarna de Spaanse spits oog-in-oog met Simon Mignolet ervoor zorgde dat de ruststand 1-1 werd. Sturridge had vijf minuten na de onderbreking de kans op de 1-2, maar Rob Elliot pareerde formidabel. De doelman werd een kwartier voor tijd nog geholpen door Shelvey, die voorkwam dat het leer de doellijn passeerde. In de hectische slotfase hield de promovendus knap stand, waardoor the Reds al negen verliespunten hebben in zeven wedstrijden.

-

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties