Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Prachtgoal Tévez beslist Derby della Mole in voordeel van Juventus

Laatste update:

Sinds 1995 verloor Juventus nooit meer in eigen huis van de stadsgenoot, maar de Granata maakten het de grote broer dit keer bijzonder lastig. Carlos Tévez en Fernando Llorente zorgden weliswaar voor de nodige problemen bij de defensie van de gasten, maar in aanvallend opzicht liet Torino zich zelf ook niet helemaal onbetuigd. De eerste mogelijkheid was zelfs voor de gasten, maar Alessio Cerci en Jasmin Kurtic slaagden er niet in om Gianluigi Buffon te verschalken. De inzet van laatstgenoemde hield het midden tussen een schot en een voorzet en verdween uiteindelijk naast het doel.

Dezelfde Kurtic was later wederom dreigend, maar zijn volley vloog dit keer over het doel. Nadien begon Tévez zich meer en meer met de wedstrijd te bemoeien en werd Juve dreigender. Zijn 1-0, na een half uur spelen, ontstond niet eens uit een grote kans. Kwadwo Asamoah vond zijn ploeggenoot op de rand van de zestien, en zonder naar het doel te kijken schoot Tévez de bal prachtig in de korte hoek, buiten het bereik van doelman Daniele Padelli. Ondanks die tegenslag bleef Torino echter dapper zoeken naar een opening in de defensie van Juve. Kamil Glik was met een kopbal na een hoekschop nog het meest dreigend, maar stuitte op Buffon.

Ook na de pauze zorgden de bezoekers zo nu en dan voor gevaar, maar pas in de slotfase werd het de thuisfans echt heet onder de voeten. Omar El Kaddouri, die tussendoor ook al een gevaarlijke doelpoging had gelost, zocht in de vijandelijke zestien namelijk contact met Andrea Pirlo en ging tegen het gras. Scheidrechter Nicola Rizzoli wild er echter niet aan en besloot om door te laten spelen. Juventus, dat zelf weinig wist te creëren in de tweede helft, hield zo stand en vergroot de voorsprong op AS Roma weer tot negen punten. I Bianconeri hebben wel een wedstrijd meer gespeeld.

Bekijk hier het doelpunt van Carlos Tévez:

-

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
16
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties