Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Prachtgoal Wijnaldum hoogtepunt bij Newcastle-Southampton

Laatste update:

Wijnaldum had Newcastle United in de eerste tien minuten op voorsprong kunnen zetten. Na een pass van Moussa Sissoko was de Premier League-debutant sterker dan Yoshida, maar blokkeerde Steven Davis zijn inzet. Aan de andere kant van het veld voorkwam Krul dat Cédric Soares een lob van Tadic verzilverde. Craig Pawson, de dienstdoende arbiter op St James' Park, zag geen strafschop in een handsbal van Yoshida, die het leer na een kopbal van Fabricio Coloccini op zijn arm kreeg.

Na ruim twintig minuten nam Southampton de leiding. De defensie van Newcastle had geen antwoord op een voorzet van Soares en Pellè verschalkte Krul met een kopbal. Het was voor de Italiaan alweer zijn vijfde doelpunt in zijn laatste acht Premier League-duels: 0-1. Newcastle vroeg Pawson na een half uur weer om een strafschop. Jay Rodriguez, die na een afwezigheid van zestien maanden zijn rentree in de Premier League maakte, leek een bal van Sissoko tegen zijn arm te krijgen; de scheidsrechter wees echter niet naar de stip. Vlak voor rust nivelleerden the Magpies alsnog de tussenstand: na een hoekschop schoot Papiss Cisse de bal van dichtbij achter Stekelenburg.

Na de onderbreking maakte Soares plaats voor Martina en was Southampton al snel dicht bij de 2-1. Yoshida kopte uit een vrije trap van Davids op doel, maar een goede redding van Krul voorkwam een zeker tegendoelpunt. Een cruciale redding, zo bleek een minuut later. Gabriel Obertan werd weggestuurd aan de rechterkant en uit diens heerlijke voorzet kopte Wijnaldum, die een heerlijke loopactie had, de bal diagonaal achter Stekelenburg.

De ploeg van Steve McClaren had duidelijk meer zelfvertrouwen en was beter bestand tegen de offensieve intenties van the Saints. Een derde doelpunt bleef echter uit, waardoor de bijna 50.000 toeschouwers van een spannende krachtmeting verzekerd waren. Pogingen van Obertan en Sadio Mane resulteerden niet in een doelpunt. Elf minuten voor tijd verscheen de 2-2 op het scorebord. Na voorbereidend werk van Tadic zorgde ook Long met een kopbal voor een doelpunt. Dat was tevens het laatste wapenfeit, mede omdat Mane in de extra tijd nog een dot van een kans miste.

De eerste goal van Georginio Wijnaldum in de Premier League is een feit! #prachtigekopbal #newcastle #gogini #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


-
Wie eindigt hoger dit seizoen?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Liveblog huldiging PSV: Philips Stadion ontploft wanneer De Jong schaal toont
9
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
17
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties