Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Prachtig dat ik aan Oranje word gelinkt, maar ik ben geen Bazoer of Clasie'

Laatste update:

De Roon zegt nog niemand van de KNVB te hebben gesignaleerd op de tribunes van het Stadio Atleti Azzurri d'Italia in Bergamo. "En als er een keer iemand van de KNVB voor me op de tribune zou zitten, zou ik het ook niet willen weten", grapt hij in gesprek met Voetbal International. De 24-jarige 'balafpakker' noemt het desalniettemin een enorme eer als hij ooit de kans mocht krijgen bij Oranje.

De Roon is echter realistisch. "Ik ben ook niet een middenvelder zoals bijvoorbeeld Riechedly Bazoer of Jordy Clasie. Ik ben een balansbewaker, een aanjager en een afpakker. Niet het type middenvelder dat normaal in het Nederlands elftal speelt." Mogelijk dat nog een stap omhoog zijn kansen verhoogt. "Ik weet niet of het op dit moment al realistisch is, maar aan de andere kant: het kan voor de bondscoach geen kwaad me een kans te geven."

De ex-speler van Sparta Rotterdam heeft nog een contract tot medio 2019 bij Atalanta en is voorlopig nog prima op zijn plek bij de huidige nummer twaalf van de Serie A. "Uiteindelijk vind ik het al prachtig dat ik met Oranje in verband gebracht word. Een paar maanden geleden was ik nog een heel normale Heerenveen-speler", besluit hij.

Marten de Roon verdient een kans in Oranje

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties