Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Prachtig dat ik bij dezelfde club als Laudrup ga spelen'

Laatste update:

"Ik kom in een mooi rijtje", zegt Schöne op de website van zijn toekomstig werkgever. "Als je terugdenkt welke grote Denen hier allemaal hebben gespeeld. Prachtig dat ik nu bij dezelfde club als Michael Laudrup kom te spelen. Hij is mijn grote voorbeeld." Niet alleen het verleden was voor de spelmaker aanleiding om voor Ajax te kiezen. Zo had hij voor het nemen van een definitieve beslissing over zijn toekomst ook contact met landgenoot Christian Eriksen.

"Nicolai Boilesen en Eriksen ken ik allebei van het Deens elftal. Viktor Fischer ken ik alleen van naam, maar hem zal ik vanaf komende zomer ongetwijfeld ook beter leren kennen." Bovendien was 'het gevoel' bij Ajax goed. "Natuurlijk speelt het mee dat Ajax ieder jaar Europees voetbal speelt, maar al direct na het eerste contact was mijn gevoel bij deze club goed. Dat telt voor mij."

Coach Frank de Boer ziet zijn selectie met de komst van Schöne weer wat breder en sterker worden. "Hij is een creatieve speler die zowel kan scoren als assists kan geven. Van dat soort spelers houden we bij Ajax. Hij zal de concurrentie met de andere middenvelders moeten aangaan. Maar dit seizoen heeft bewezen dat we iedereen keihard nodig hebben. We hebben een goede en brede selectie nodig."

Verwacht jij dat Lasse Schöne een basisplaat gaat veroveren?

Meer nieuws

'Als Bergwijn vertrekt, kan Farioli hem meenemen van Nice naar Ajax'
0
Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
1
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
10
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
10
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties