Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Prachtig jubileumdoelpunt van Ajax was 'toeval': 'Ik deed maar wat'

Laatste update:

Een prachtig doelpunt van Veltman, maar daar denkt de verdediger zelf heel anders over. Zijn wippertje mag niet met die van bijvoorbeeld Dennis Bergkamp worden vergeleken. "Eerlijk gezegd wist ik niet eens waar de keeper stond toen ik voor het doel kwam'', verzekert Veltman in gesprek met NUsport. "Ik deed maar wat en dat lukte. Voor de tweede keer al.''

In de competitiewedstrijd tegen FC Dordrecht scoorde Veltman op vergelijkbare wijze. ''Het wordt nu dus voorspelbaar. De volgende keer moet ik de bal misschien maar gewoon laag in de hoek schieten.'' Ajax is van alle Nederlandse clubs de eerste die in competitieverband drieduizend keer een doelpunt in eigen huis heeft gemaakt; op 2 september 1956 werd de eerste goal genoteerd.

-
Joël Veltman is de beste centrale verdediger van Ajax

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
9
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
69
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties