Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Prachtige avond voor Ricardo Kishna in duel tussen ADO en Heerenveen

Laatste update:

ADO was de heersende ploeg in de openingsfase. Zo moest Erwin Mulder al na enkele minuten in actie komen op een volley van Shaquille Pinas. Juist op het moment dat Heerenveen langzaam het spel begon over te nemen van de thuisploeg, sloeg ADO toe. David Philipp brak door aan de rechterkant en schoof de bal achter Mulder: 1-0

Emotionele beelden van Ricardo Kishna, die na drie jaar zijn rentree maakt! ?

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 28 november 2020

De Haagse voorsprong was echter van korte duur. In de zestiende minuut verscheen de 1-1 op het scorebord: na een fraaie combinatie tekende Joey Veerman voor de gelijkmaker. Meer doelpunten vielen er niet in het restant van de eerste helft, al was er geen gebrek aan kansen. Pawel Bochniewicz kopte de bal naast, Mitchell van Bergen werkte de bal recht in de handen van Luuk Koopmans en een schot van Ilay Elmkies werd tijdig geblokt.

In de tweede helft was het uitsluitend Heerenveen dat aanspraak mocht maken op een zege. De ploeg van Johnny Jansen stuitte echter continu op een Haagse muur. Zo werd een inzet van Joey Veerman geblokt en enkele seconden later kwam Rodney Kongolo een paar centimeter tekort om de bal binnen te glijden.

Ook van afstand hadden de Friezen weinig geluk: een inzet van Joey Veerman ging ruim over en een inzet van Bochniewicz miste precisie. Voor Ricardo Kishna was het een prachtige avond: de aanvaller maakte na nog geen half uur spelen zijn rentree, na 1168 dagen blessureleed, als vervanger van Philipp. In de slotminuten werd Pinas naar de kant gehaald en de captain gaf zijn aanvoerdersband over aan Kishna.

-

Meer nieuws

Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
17
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
57
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
7
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties