Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Prachtige speler' bij Feyenoord maakt diepe indruk: 'Ik ben verkocht'

Laatste update:

"Kökcü was in balbezit heel goed, maakte weinig fouten en werkte ontzettend hard. Ja, ik ben verkocht en heb van hem genoten. Wát een prachtige speler", stelt Rep in gesprek met het dagblad. De oud-voetballer ziet dat de achttienjarige middenvelder vertrouwen uitstraalt. "Hij speelt frank en vrij. En voor de supporters is het natuurlijk mooi dat hij ook bij Feyenoord is opgeleid."

"Dit soort jongens past bij de filosofie van de club, zoals je bij Ajax nu spelers als Noa Lang, Ryan Gravenberch en Jurgen Ekkelenkamp stap voor stap ziet doorbreken. Tegen FC Utrecht vond ik Kökcü de grote uitblinker", aldus Rep, die ook onder de indruk is van Jens Toornsta. De middenvelder maakte de beslissende 1-2 door met een volley raak te knallen. "Poeh, die maakte óók een lekker doelpunt, hoor."

De oud-aanvaller constateert dat het middenveld van de Rotterdammers aardig staat, maar dat de aanvalslinie beter kan. "Normaal gesproken trekt Steven Berghuis de kar, hij is vaak de grote uitblinker. En Luis Sinisterra vind ik ook een prima speler. Als dat soort jongens dan wat minder is, merk je dat enorm. Tegen Utrecht vond ik het allemaal niet geweldig."

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
24
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
8
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties