Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Prachtige treffers Lozano helpen Mexico niet langs België in spektakelstuk

Laatste update:

Na een afstandsschot van de bezoekers, waarbij Thibaut Courtois de knal kundig wist te keren, waren het de Belgen die in het begin de kansen creëerden. Na ruim een kwartier zorgde Eden Hazard voor de openingstreffer via een counter: de aanvallende middenvelder van Chelsea zette de tegenaanval zelf op en speelde de bal naar Lukaku. De spits stuitte op de vuisten van Guillermo Ochoa, maar de rebound was een prooi voor Hazard: 1-0. Mexico, dat het meeste balbezit had, bleef echter rustig en kon vlak voor de rust de 1-1 maken via Andrés Guardado.

Javier Hernández werd in het strafschopgebied vastgepakt, waarna de ex-PSV'er kon scoren. In de tweede helft viel er eveneens veel te beleven in Brussel: Lukaku maakte snel na de hervatting de 1-2, maar vlak daarna was het Lozano die met enkele fraaie acties zijn land naar de voorsprong schoot. De PSV'er nam een verre pass van achteruit perfect aan, sneed naar binnen en verschalkte met een verdekt schot Courtois.

De jonge Mexicaan speelde een formidabele wedstrijd en vier minuten later mocht hij alweer zijn tweede treffer van de avond voor zijn rekening nemen. In eerste instantie had Courtois nog een puike redding in huis, maar de tweede knal van Lozano was de doelman van Chelsea te machtig. Lukaku zorgde echter even later voor de gelijkmaker door wederom alert te reageren op een voorzet.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties