Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Prachtreeks Guardiola ten einde in spektakelstuk: 'We hadden moeten winnen'

Laatste update:

"We waren briljant in het geven van druk en op het gebied van de energie die we in de wedstrijd stopten", aldus Rodgers tegen BT Sport. "Bij iedere aanval leek het of we konden scoren. Om tegen zo'n tegenstander zo te presteren, is fantastisch. Het was van een zeer hoog niveau."

Manager Josep Guardiola van Manchester City is zijn perfecte start in Engeland kwijt. "Het is niet makkelijk om drie keer te scoren in een uitwedstrijd. Ik weet niet hoe veel kansen zij hebben gehad na die derde goal, maar wij hadden moeten winnen. We weten hoe moeilijk het hier kan zijn en zij begonnen sterk. Nadat zij hun derde doelpunt gemaakt hadden, kwamen ze niet meer in de buurt. We hebben een punt, dat is oké, we hebben in ieder geval niet verloren."

-
Zie jij Manchester City als kandidaat om de Champions League te winnen?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
29
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties