Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Prachttreffers doen FC Utrecht buigen, maar niet breken

Laatste update:

De thuisploeg was ondanks de positieve marge niet van plan zich in te graven en het team van coach Wouters was in de beginfase de betere ploeg. Een vrije trap van Oranjeklant Jens Toornstra ging over, terwijl FC Twente-sluitpost Boschker een antwoord had op pogingen van diezelfde Toornstra en Tommy Oar. De Utrecht-supporters in De Galgenwaard maakten zich gezien het vertoonde spel geen enkele zorgen, maar middels twee wonderdoelpunten stond het binnen een paar minuten 0-2 voor de bezoekers.

De eerste treffer kwam van de voet van Dusan Tadic. De vleugelspeler was in het eerste halfuur onzichtbaar, maar toen hij wel de ruimte kreeg hamerde hij de bal op fantastische wijze achter Utrecht-keeper Robbin Ruiter. De keeper kon niets anders doen dan machteloos toekijken hoe het leder al zwabberend tegen de touwen sloeg. De tweede treffer, nauwelijks twee minuten later, was zo mogelijk nog mooier. Nacer Chadli haalde van circa 25 meter uit en de bal sloeg als een granaat in de kruising.

De Utrechters verdwenen aangeslagen de kleedkamer in, maar kwamen als herboren terug. Dat gebeurde vooral dankzij de hulp van twee spelers van de opponent. Keeper Boschker had een dramatische uittrap in huis, de controle van Gutiérrez was zo mogelijk nog slechter en Edouard Duplan kon de bal ongehinderd in het lege net schuiven. Dat gebeurde achttien seconden na aanvang van de tweede helft en dat betekende dat de Tukkers weer op achtervolgen aangewezen waren.

In het restant van de wedstrijd kregen beide partijen kansen op de genadeklap. Hoewel FC Utrecht in de eerste fase na de aansluitingstreffer de betere ploeg was, waren de beste mogelijkheden voor de bezoekers. Zo smoorde een schot van Rasmus Bengtsson in een woud van benen, kopte Luc Castaignos rakelings over en raakte Leroy Fer de bal totaal verkeerd. Het belangrijke derde uitdoelpunt zou echter niet vallen en daardoor gaat niet FC Twente, maar FC Utrecht Europa in.

-
FC Utrecht is de terechte winnaar van de play-offs

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
107
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties