Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Prandelli hakt knoop door en stelt absolute pechvogel teleur

Laatste update:

De carrière van de geboren Amerikaan Rossi wordt gekenmerkt door knieblessures. In oktober 2011 viel hij uit met een gescheurde kruisband en in april 2012 stond hij door eenzelfde blessure nog eens tien maanden buitenspel. Desondanks nam Fiorentina hem in januari voor circa zestien miljoen euro over van Villarreal, maar tijdens een duel met Livorno liep Rossi wederom een knieblessure op.

Rossi miste dan ook een groot deel van het voorbije voetbaljaar, maar schopte het desondanks tot een respectabel aantal van zestien treffers in de Italiaanse competitie. Prandelli nam Pepito op in de voorselectie, maar laat hem nu dus vallen. De keuzeheer geeft de voorkeur aan spelers als Antonio Cassano, Lorenzo Insigne en Ciro Immobile. Mattia Destro, Romulo en Manuel Pasqual zijn eveneens afgevallen. Andrea Ranocchia is op de reservelijst geplaatst.

Riccardo Montolivo haakte zaterdagavond in de oefeninterland tegen Ierland (0-0) af met een scheenbeenblessure en is er hierdoor niet bij. Er is in de 23-koppige definitieve selectie van i Azzurri uiteraard plaats voor een paar 'anciens': Gianluigi Buffon, Andrea Barzagli, Andrea Pirlo en Daniele De Rossi wonnen in 2006 in Duitsland de wereldbeker. Op het WK is Italië ingedeeld bij Uruguay, Costa Rica en Engeland.

De volledige selectie:

Doel: Gianluigi Buffon (Juventus), Mattia Perin (Genoa), Salvatore Sirigu (Paris Saint-Germain)

Verdediging: Ignazio Abate (AC Milan), Andrea Barzagli (Juventus), Leonardo Bonucci (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Matteo Darmian (Torino), Mattia De Sciglio (AC Milan), Gabriel Paletta (Parma)

Middenveld: Alberto Aquilani (Fiorentina), Antonio Candreva (Lazio), Daniele De Rossi (AS Roma), Claudio Marchisio (Juventus), Thiago Motta (Paris Saint-Germain), Marco Parolo (Parma), Andrea Pirlo (Juventus), Marco Verratti (Paris Saint-Germain)

Aanval: Mario Balotelli (AC Milan), Antonio Cassano (Parma), Alessio Cerci (Torino), Ciro Immobile (Torino) en Lorenzo Insigne (Napoli)

'Cesare Prandelli had Giuseppe Rossi mee moeten nemen naar het WK'

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
9
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
68
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties