Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt

Laatste update:

Haaland deed dankzij zijn vierklapper goede zaken in het topscorersklassement en staat nu op 25 goals. Pep Guardiola haalde hem tijdens de wedstrijd tien minuten voor tijd naar de kant, waarop de doelpuntenmachine teleurgesteld reageerde.

Het was voor Keane aanleiding om zich andermaal negatief uit te laten over Haaland. "Ik denk dat we Haaland gisteren (zaterdag, red.) niet al te blij hebben gezien na zijn wissel, hij gedroeg zich als een verwend nest", oordeelde de analist hard. "Omdat hij nu doelpunten maakt en ze wedstrijden winnen, wordt zijn onvrede na die wissel bijna vergeten."

Presentator David Jones kon de kritiek van Keane bijna niet geloven: "Het is toch prima als je een verwend nest bent na het maken van vier doelpunten?"

"Nee, nee, dat is het niet…", reageerde Keane gepikeerd, waarna hij Jones enkele seconden boos aankeek en er een doodse stilte in de studio viel. Collega-analist Daniel Sturridge barstte vervolgens in lachen uit.

Het is niet de eerste keer dat Keane zich kritisch heeft uitgelaten over Haaland. Begin april oordeelde de oud-prof na een 0-0 gelijkspel tegen Arsenal dat de spits van Manchester City zijn veldspel flink moet verbeteren.

De Noor kwam er niet aan te pas tegen the Gunners en dat kwam mede door zijn spel aan de bal. "Hij lijkt bijna op een speler uit de League Two", zei Keane toen bij Sky Sports.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
0
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
12
AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
5
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
11
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties