Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pratto in de rust gewisseld: 'Om dit soort spelers uit Argentinië te halen...'

Laatste update:

Pratto kreeg weinig bruikbare ballen van zijn ploeggenoten. "Hij bracht echt te weinig, daar moet ik eerlijk over zijn. Al was hij zeker niet de enige die slecht speelde in de eerste helft. Pratto is geen jongen van de snelheid, hij moet ballen krijgen en die kreeg hij niet. Dan heb je weinig aan hem en moet je hem eruit halen", stelde Advocaat na afloop vast in gesprek met ESPN. "We hebben hem gehaald om te proberen en dat hebben we nu gedaan. Dit was veel te weinig."

Mario Been is allesbehalve onder de indruk van Pratto "Om dit soort spelers uit Argentinië te halen... Ik heb hem drie keer gezien en ik vind het te weinig. Het is niet beter dan wat Feyenoord al heeft", stelt de analist. "Ik heb mijn bedenkingen erbij, zeker omdat je Róbert Bozeník, Naoufal Bannis en Dylan Vente er nog achter hebt. Als je dan met veel bombarie iemand uit Argentinië haalt, dan moet die speler veel beter zijn dan wat je al hebt. Dat heb ik nog niet kunnen zien. Ik wil wat meer zien als hij ballen ingespeeld krijgt en ook qua bewegingen op het veld. Ik vind het gewoon te weinig. Hij zal harder moeten gaan werken op de training om Dick Advocaat toch weer te overtuigen."

Kenneth Perez is net als Been niet onder de indruk van Pratto. "Na een wedstrijd kon je al zien wat voor type speler het is", aldus de Deense analist over de 32-jarige spits, die tot aan het einde van het seizoen is gehuurd van River Plate. "Hij is niet helemaal fit, maar als trainer probeer je het dan nog. Maar als hij dan na een paar wedstrijden weer tegenvalt en hij laat het op de trainingen ook neit zien... En dan hebben ze hem helemaal vanuit Argentinië gehaald."

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
2
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
9
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
5
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
33
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties