Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Premier deelt Noord-Macedonië torenhoge winstpremie uit bij plaatsing WK 2022

Laatste update:

Italië werd donderdagavond in rouw gedompeld door een treffer van Aleksandar Trajkovski in blessuretijd. Hierdoor is Noord-Macedonië nog slechts één stunt verwijderd van een historische WK-deelname. In Estádio do Dragão moet dinsdagavond de laatste horde worden genomen. Premier Dimitar Kovacevski sprak de nationale selectie van Noord-Macedonië vlak voor vertrek naar Porto in het vliegtuig toe.

"Hallo kampioenen", zei de premier. "Wat jullie hebben bereikt is het resultaat van veel arbeid. De regering heeft besloten om jullie een bonus van 500 duizend euro te geven als jullie naar het WK gaan. Veel succes." Bondscoach Blagoja Milevski kijkt in ieder geval reikhalzend uit naar het treffen met Portugal. "Elke wedstrijd is uniek, dus er kan van alles gebeuren. Natuurlijk zijn we nog niet op hetzelfde niveau als Italië, maar we hebben de finale van de play-offs niet behaald door mazzel en we verwachten een geweldige prestatie neer te zetten. Ik wil dat mijn spelers het veld op gaan en genieten."

Fernando Santos is zich als bondscoach van Portugal bewust van de kwaliteit van de tegenstander en wees er tijdens de persconferentie in aanloop naar het play-offduel op dat Noord-Macedonië vier van zijn vijf laatste WK-kwalificatiewedstrijden wist te winnen. "Ze wonnen in Duitsland en in Italië", gaf Santos aan. "Om te zeggen dat ze zwakker zijn is de verkeerde manier om deze wedstrijd te benaderen. We zullen tegen Noord-Macedonië met dezelfde mentaliteit aantreden als we tegen Italië zouden hebben gedaan. Ik weet dat het de wedstrijd van hun leven is, maar het is ook de onze. We kunnen het ons niet veroorloven het WK te missen."

Meer nieuws

Quincy Promes onder voorwaarden vrijgelaten in Dubai
12
Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld
7
'Laporta overweegt Xavi te ontslaan bij Barça na uitspraken op persconferentie'
27
'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
9
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties