Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Premier League bevestigt vertrek van Ibrahimovic bij Man United

Laatste update:

José Mourinho liet eerder in het seizoen weten dat de optie in het contract van de Zweed wat hem betreft gelicht kon worden, maar dat is kennelijk niet gebeurd. Sky Sports berichtte donderdag al dat de samenwerking tot één seizoen beperkt zou blijven en het lijkt er nu dus inderdaad op dat de van een knieblessure herstellende Ibrahimovic op zoek kan naar een andere club.

De competitieorganisatie van de Premier League communiceert vrijdag dat alle clubs hun selectielijsten voor komend seizoen hebben ingeleverd, maar dat die logischerwijs nog wel kan veranderen aangezien transfervrije spelers te allen tijde kunnen worden vastgelegd en de transferperiode open is. Ibrahimovic maakte 28 doelpunten in 46 wedstrijden voor United.

Het seizoen van Zlatan Ibrahimovic bij Manchester United in cijfers ??

Geplaatst door voetbalzone op vrijdag 9 juni 2017

Denk jij dat het contract van Zlatan Ibrahimovic alsnog verlengd wordt?

Meer nieuws

Eden Hazard levert Chelsea half jaar na afscheid als prof 6 miljoen euro op
1
The Guardian weet hoe groot de kans is dat Ten Hag aanblijft bij Man United
10
Howe ontsteekt na verloren duel met Manchester United in tirade over VAR
13
AZ ziet kassa rinkelen en ontvangt voor de derde keer miljoenen van Bologna
4
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties