Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Premier League-club openbaart zorgen: 'In augustus geen geld meer'

Laatste update:

De laatste thuisduels van het seizoen zouden naar schatting vijf miljoen pond opleveren. De enorme inkomsten uit televisierechten zijn een belangrijke reden voor veel Engelse clubs om het seizoen nog te willen afmaken. Volgens berekeningen lopen alle clubs uit de Premier League samen meer dan een miljard euro mis als het seizoen nu al is afgelopen.

"Het is een feit dat als we het huidige seizoen niet afmaken én er geen duidelijkheid is over een start van een nieuwe voetbaljaargang, dat we als club in augustus geen geld meer zullen hebben. Nogmaals, dat is een feit", benadrukt voorzitter Mike Garlick in gesprek met Engelse media. "Ik kan niet voor andere clubs spreken en ik weet niet hoe de financiële huishouding van andere clubs is. Ik kan alleen in naam van Burnley spreken. Daarom zijn wij absoluut voorstander, uiteraard als het veilig is, van de hervatting van de competitie."

Burnley was voorafgaand aan de coronacrisis hard op weg om zich van lijfsbehoud te verzekeren. The Clarets staan twaalf punten boven de rode streep en zelfs maar vier punten onder de top zes van de ranglijst. Ondanks alle goede prestaties binnen de lijnen, zorgt de instabiliteit door de coronacrisis voor de nodige onzekerheid op financieel gebied. "Het is overduidelijk dat het afmaken van het seizoen zonder meer de beste oplossing is, als het niet de enige oplossing voor de Premier League-clubs is", erkent Garlick.

De Premier League ligt vanwege de coronacrisis al enkele weken stil. De organisatie hoopte tot voor kort dat er begin mei weer gevoetbald zou kunnen worden, maar dat streven werd vrijdag losgelaten. De hervatting van het seizoen is nu tot nader order uitgesteld.

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
0
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
0
Kramer rookt sigaar en zingt bekend Feyenoord-liedje in kleedkamer van RKC
0
Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City
4
NEC-smaakmaker Tjaronn Chery is al medisch gekeurd bij nieuwe club
4
Ricky van Wolfswinkel krijgt direct na vraag verslaggeefster ESPN brok in keel
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties