Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Premier League lonkt voor Napoli-ster: 'Hij loopt meer dan dertien kilometer'

Laatste update:

Jorginho zou zich met zijn sterke spel de afgelopen seizoenen in de kijker hebben gespeeld bij nagenoeg de gehele Engelse top, terwijl ook Juventus zijn verrichtingen naar verluidt nauwlettend in de gaten houdt. De 26-jarige middenvelder, die inmiddels zelfs Italiaans international is, heeft zijn tot medio 2020 doorlopende verbintenis nog altijd niet verlengd. "We wachten tot mei. We hopen dat Napoli de titel kan winnen en als de club het contract daarna wil verlengen, dan kunnen we erover praten", vertelt de belangenbehartiger van Jorginho aan Sun Sports.

Santos benadrukt dat Jorginho gelukkig is bij de huidige koploper van de Serie A, maar weigert een zomerse transfer uit te sluiten. "We kunnen ook praten als Napoli hem wil verkopen. Ik weet niet of De Laurentiis (voorzitter van Napoli, red.) me aan het einde van dit seizoen zal bellen om het contract te verlengen, al veronderstel ik van wel. We willen graag zakendoen met de club. Hij is een Napolitaan geworden en onderdeel van de familie. Hij is bovendien een topspeler."

Een aanbod uit Engeland heeft Jorginho volgens Santos nog niet gehad, maar laatstgenoemde denkt dat zijn cliënt in elk geval uitstekend in de Premier League zou passen. "Ik volg de competitie en ik weet zeker dat Jorginho over de kwaliteiten beschikt om daar te voetballen. Hij loopt iedere wedstrijd meer dan dertien kilometer en hij heeft een geweldige techniek. Ik weet niet wat hij moet kosten. De prijs wordt uiteindelijk bepaald door de president."

Denk jij dat Jorginho goed genoeg is voor de Engelse top?

Meer nieuws

Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
11
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
9
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
4
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
24
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
15
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties