Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Premier League-manager weigert Saudisch contract van 40 miljoen euro

Laatste update:

De interesse van de Saudische club was al enige tijd zeer serieus. Nadat Silva een eerste aanbieding van Al-Ahli al naar de prullenbak verwees, heeft de Portugees ook een tweede voorstel afgewezen. Daarbij lijkt het ook te blijven, daar hij heeft besloten Fulham trouw te blijven. Silva werd in de zomer aangesteld bij de Londense club en dat bleek een schot in de roos te zijn. In zijn eerste seizoen domineerde Fulham de Championship en in zijn tweede jaargang kwam Fulham eigenlijk nooit in degradatiegevaar. The Cottagers eindigden op een knappe tiende plaats.

Het kwam Silva op interesse te staan. Al-Ahli is hevig aan de weg aan het timmeren en contracteerde eerder deze zomer Roberto Firmino en Édouard Mendy. Daar blijft het niet bij, want de club is ook dicht bij het vastleggen van Riyad Mahrez en Allan Saint-Maximin. De Saudi's hadden Silva op het oog als de ideale nieuwe manager en hadden dan ook een jaarsalaris van twintig miljoen euro per seizoen over om Silva naar Jeddah te halen. Al-Ahli zal nu echter verder moeten zoeken, daar Silva voor de Premier League behouden blijft. De Portugese manager heeft bij Fulham wel te maken met de nodige kopzorgen.

Mitrovic
Clubtopscorer Aleksandar Mitrovic wil de club bijzonder graag verlaten. De Serviër gaf eerder zelfs aan nooit meer voor Fulham te willen spelen, daar de club een prijskaartje van zestig miljoen euro aan hem heeft gehangen. De Serviër heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Al-Hilal, maar voorlopig is hij nog altijd speler van Fulham. "Het is geen ideaal scenario", vertelde Silva tegenover de BBC over de zaak-Mitrovic. "Hij werkt niet naar behoren samen met zijn teamgenoten." Fulham is inmiddels dicht bij het aantrekken van Raúl Jiménez, waarmee de club alvast voorsorteert op een vertrek van Mitrovic. Naast de spits vertrekt mogelijk ook João Palhinha bij de club. De landgenoot van Silva staat in de nadrukkelijke belangstelling van West Ham United.

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
50
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
4
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
35
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties