Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Premier League-speler haalt vernietigend uit: 'Ik ben niet eens getest'

Laatste update:

Diverse Europese topcompetities hadden het voetbal eerder deze week al geschrapt, maar de Engelse voetbalbond ging pas rijkelijk laat overstag. Nadat Arsenal-manager Mikel Arteta donderdagavond positief was getest op het longvirus, werd vrijdagochtend een spoedvergadering belegd door de Premier League, waarin uiteindelijk het besluit werd genomen om de competities op diverse niveaus voorlopig stil te leggen.

Ogbonna vindt dat men in Engeland veel te lang gewacht heeft met reageren op het coronavirus. "Ik ben blij en opgelucht dat alles nu opgeschort is, inclusief de de wedstrijden in de lagere divisies. Het leek wel alsof ze zo'n serieus probleem wilden negeren", vertelt de Italiaanse verdediger van West Ham United zaterdag in gesprek met de Corriere delle Sera.

Ogbonna gaat zelfs een stapje verder door te stellen dat het 'een probleem is dat geïntegreerd in de Engelse mentaliteit'. "Ze herkennen nog steeds niet het gevaar van een virus dat binnen enkele seconden kan worden doorgegeven als je niet oplet", vervolgt Ogbonna. De verdediger speelde vorige week zondag met West Ham United nog tegen Arsenal, enkele dagen nadat laatstgenoemde club in de Europa League tegenover het Griekse Olympiakos Piraeus had gestaan.

Enkele dagen na Arsenal - West Ham United werd bekend dat Evangelos Marinakis, de eigenaar van Olympiakos Piraeus, besmet was met het coronavirus. Als reactie daarop werd de midweekse inhaalwedstrijd tussen Manchester City en Arsenal geschrapt. "Het is compleet onacceptabel dat onze wedstrijd tegen Arsenal wel gewoon door kon gaan. Ze hadden net tegen Olympiakos Piraeus gespeeld, een club waarvan de eigenaar net positief was getest op het coronavirus", vervolgt Ogbonna briesend.

"Het is bijna alsof ze wachtten op een sterfgeval, voordat ze in actie wilden komen", aldus Ogbonna, die tot slot ook nog kritisch is over het feit dat hij zelf nog niet is getest op het coronavirus. "Ik ben niet eens getest of op een andere manier nagekeken. Dat is eens temeer een bewijs dat er op een heel oppervlakkige manier mee wordt omgegaan."

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties