Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Premier League vanwege coronavirus definitief stilgelegd tot 3 april

Laatste update:

Ook de overige profdivisies in Engeland, dus de Championship, League One en League Two, liggen voorlopig stil, zo is wereldkundig gemaakt. Na afloop van de stillegging op 4 april wordt wederom gedetailleerd naar de situatie rondom het coronavirus gekeken. De FA wil in alle gevallen voorkomen dat de gezondheid van de spelers en trainers in gevaar komt. Over het definitief stopzetten van deze voetbaljaargang wordt nog niet gesproken. In totaal zijn er zeven clubs in de Premier League die melding hebben gemaakt van besmetting met het coronavirus.

Meer: Arsenal en Havertz voeren voetbalshow op na rust en vernederen Chelsea

Uitvoerend directeur Richard Masters van de FA richt zich in eerste instantie tot Arteta en Hudson-Odoi, die donderdag kregen te horen dat ze besmet zijn met het coronavirus. "We wensen ze beterschap, dat geldt overigens voor iedereen die is besmet. Deze situatie heeft zich nog niet eerder voorgedaan. We werken dan ook nauw samen met de clubs, de Britse regering, de FA en EFL. De gezondheid van de spelers, trainers en supporters heeft de hoogste prioriteit." Het is de bedoeling dat de wedstrijden die voor de komende drie weken zijn afgelast op een later tijdstip worden ingehaald.

De aankomende interlands van Engeland tegen Italië (27 maart) en Denemarken (31 maart) zijn ook van de kalender gehaald, voegt de FA daaraan toe. Beide duels zouden op Wembley worden gespeeld. Daarnaast komen ook de andere vertegenwoordigende elftallen van Engeland voorlopig niet in actie. Het elftal van bondscoach Gareth Southgate speelt op het EK tegen Kroatië, Tsjechië en een land dat zich via de play-offs kwalificeert. Door de uitbraak van het coronavirus is het echter twijfelachtig of het EK deze zomer wel doorgaat. L'Équipe meldt dat de UEFA het eindtoernooi wil verplaatsen naar de zomer van 2021.

Verstandige beslissing van de FA?

Meer nieuws

Kraay jr. las nieuws over Feyenoorder: 'Meest belachelijke bericht in maanden'
1
Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'
7
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
48
Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland
21
Brands bevestigt belangstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
5
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
56

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties