Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

President van PSG bemoeit zich actief met overname van Manchester United

Laatste update:

Opmerkelijk genoeg was het de familie Glazer die als eerste contact opnam met de voorman van PSG, zo valt te lezen in de reconstructie van The Athletic. Het is bekend dat de Amerikanen graag van United af willen en zij vroegen aan Al-Khelaïfi om bij sjeik Jassim te informeren of hij zijn bod wilde verhogen. Op die manier hopen de Glazers, die niet populair zijn bij de achterban van United, de prijs op te drijven. De Qatarezen hebben concurrentie van sir Jim Ratcliffe, de Britse miljardair en INEOS-voorman die ook eigenaar is van OGC Nice.

Laatstgenoemde is momenteel de frontrunner in de onderhandelingen en dat heeft alles te maken met de positie die de Qatarezen innemen. Sjeik Jassim zou vijf keer geboden hebben op United, maar is niet bereid om snel tot actie over te gaan. Daarnaast is er weinig bekend over de puissant rijke investeerder en vreest men binnen United dat de sjeik geld van de overheid van Qatar gebruikt om de club te kopen. Dan zouden the Red Devils automatisch staatsbezit van Qatar worden.

Om de gesprekken te versoepelen, is Al-Khelaïfi erbij gehaald. Hij fungeert nu als adviseur voor sjeik Jassim en de zijnen en is nauw betrokken bij de onderhandelingen. Op dit moment biedt de groep uit Qatar een bedrag van ruim vijfenhalf miljard euro, waarmee alle aandelen van United geprivatiseerd worden en de club van de beurs af zal gaan. Concurrent Ratcliffe zit ook nog in onzekerheid, want de reglementen van de UEFA schrijven voor dat iemand niet eigenaar mag zijn van twee clubs die in dezelfde (Europese) competitie uitkomen. De Engelsman zou zijn aandelen in Nice dan moeten verkleinen of verkopen.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties