Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Presidenten Afrikaanse dissonanten grijpen hard in na debacle op WK

Laatste update:

Zo heeft de Kameroense president Paul Biya zijn eerste minister één maand de tijd gegeven om een rapport op te stellen over het mislukte WK. Hij wil een 'diepgravende en volledige analyse' van wat er allemaal misging. Het belooft een dik boekwerk te worden: de openlijke ruzie tussen Benoit Assou-Ekotto en Benjamin Moukandjo in het duel met Kroatië is waarschijnlijk slechts het topje van de ijsberg.

Ook kwamen beide landen in het nieuws omdat spelers openlijk hun beklag deden over de hoogte van de toegezegde WK-premies. President John Mahama van Ghana heeft intussen al een aantal maatregelen genomen: hij ontsloeg Minister van Sport Elvis Afriyie-Ankrah en diens rechterhand Joseph Lammin.

Ghana en Kameroen hebben onder hun kunnen gepresteerd

Meer nieuws

Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
1
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties