Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Driessen onthult: 'Bij Ajax is Ten Hag nog altijd de absolute droomkandidaat'

Laatste update:

"Zolang Farioli niet heeft getekend, blijft Ten Hag dé droomkandidaat. Dat geeft hij (Alex Kroes, red.) wel duidelijk toe", verwijst Driessen naar het interview dat hij namens De Telegraaf had met de technisch directeur van Ajax.

"Daar zou hij dolgraag het nieuwe seizoen mee ingaan. Maar Ten Hag heeft via-via laten doorschemeren dat hij of bij Manchester United blijft of dat hij eventueel een ander (heet) ijzer in het vuur heeft. En dan moeten we toch denken aan Bayern München."

In Duitsland staat Ten Hag er, mede door zijn eerdere dienstverband daar, uitstekend op. Vrijdag werd bekend dat Thomas Tuchel definitief niet aanblijft als manager van Bayern en dus is de club nog altijd op zoek naar een geschikte opvolger. Ook in Amsterdam wordt gehoopt op Ten Hag, maar ondertussen voert de club gesprekken met Farioli.

"De onderhandelingen met Nice (over Farioli, red.) lopen en er is een akkoord bereikt over een contract voor drie jaar", aldus Verweij tijdens Kick-off. "Maar als Ten Hag morgen zegt dat hij trainer van Ajax wil worden, wordt Farioli afgebeld", zo is Driessen stellig.

"De geluiden die je hoort over Farioli zijn niet onverdeeld positief", aldus Driessen. "Zijn manier van spelen is niet zo attractief als je misschien zou denken. Het is namelijk af en toe ook gewoon vol gas achteruit", oordeelt hij.

"Maar Kroes vindt zijn voetbalvisie naadloos aansluiten bij die van Ajax", haakt Verweij in. "Hij speelt 4-3-3 en doet dat met een speciale manier van opbouwen." Afgelopen woensdag verloor de huidige ploeg van Farioli, OGC Nice, nog met 1-2 van een B-elftal van Paris Saint-Germain.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Allegri sleept Juventus voor de rechter en eist compensatie voor imagoschade
4
Lachende Frenkie de Jong keert terug op training, maar moet snel naar binnen
1
Real Madrid maakt opstelling bekend: Toni Kroos start in Champions League-finale
22
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Super League verder weg dan ooit: 10e club trekt zich terug en klopt aan bij ECA
4
Griezmann kan voor bijzonder laag bedrag vertrekken door 'geheime' clausule
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties