Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Pérez begint Ronaldo om vier redenen zat te worden bij Real Madrid'

Laatste update:

De Spaanse krant schrijft vrijdag dat voorzitter Pérez zo langzaamaan genoeg begint te krijgen van Ronaldo. In sportief en commercieel opzicht heeft de sterspeler nog steeds zijn waarde voor de Madrilenen, maar Pérez heeft zich in een paar maanden tijd liefst vier keer geërgerd aan het gedrag van Ronaldo. Ten eerste zou de preses niet blij zijn geweest dat Ronaldo niet gewoon de tactische wijzigingen van Rafael Benítez accepteerde.

Daarnaast gaf Ronaldo in november een interview aan het Duitse magazine Kicker, waarin hij zinspeelde op een vertrek. Pérez had liever gezien dat de aanvaller zich gecommitteerd had getoond aan Real Madrid en iets minder had geflirt met een koerswijziging in de toekomst. Ten derde vindt de voorzitter volgens El Confidencial dat Ronaldo iets te regelmatig op en neer gaat naar Marokko om zijn vriend Badr Hari op te zoeken.

Tot slot zou het Pérez hebben geïrriteerd dat Ronaldo in de FIFA Ballon d'Or-verkiezing op Carlo Ancelotti stemde als beste trainer. Daarmee zou hij een signaal hebben afgegeven dat hij stiekem had gewild dat de Italiaan gewoon was aangebleven in plaats van vervangen te worden door Benítez. De opvolger van Ancelotti kon Ronaldo geen moment bekoren en begin deze maand kwam het tot een breuk tussen trainer en club.

Denk jij dat Florentino Pérez inderdaad genoeg heeft van Cristiano Ronaldo?

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
62
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
18
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
10
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
17
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties