Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pérez bewierookt Real-spits: 'Hij is een mix tussen Zidane en Ronaldo'

Laatste update:

"Benzema is een mix tussen Zinédine Zidane en Ronaldo Luís Nazário de Lima. Hij is de beste nummer negen ter wereld", vertelt de beleidsbepaler aan Radio Montecarlo. Het contract van Benzema bij Real loopt nog door tot medio 2019, maar Pérez wil graag langer door met de Fransman. "Als het aan mij ligt, speelt Benzema hier voor de rest van zijn carrière. Ik ben erg blij met hem en zijn gedrag is voorbeeldig."

De laatste weken wordt de naam van Mbappé veelvuldig in verband gebracht met een overgang naar Real. De achttienjarige aanvaller maakt dit seizoen furore in het shirt van AS Monaco. "Een duo bestaande uit Benzema en Mbappé?", vraagt Pérez zich hardop af. "Alles is mogelijk, maar op dit moment wil ik er niet over praten."

Denk jij dat Karim Benzema zijn loopbaan af gaat sluiten bij Real Madrid?

Meer nieuws

'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
4
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
50
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
10
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
33
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties