Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pérez erkent: 'Neymar was al medisch gekeurd bij Real Madrid'

Laatste update:

Neymar verliet Santos in 2013 voor een bedrag van totaal 88,2 miljoen euro voor Barcelona. Ook de Koninklijke had graag de beschikking over hem gehad en had hem zelfs al bijna binnen. "Neymar was al medisch gekeurd bij Real Madrid", aldus Pérez. "We hebben het geprobeerd, maar uiteindelijk zagen we dat het niet mogelijk was en toen hebben we ons teruggetrokken."

Wat de exacte reden is voor het afketsen van de deal is onduidelijk. Geld was voor Real Madrid geen probleem, want later die zomer werd Gareth Bale voor honderd miljoen euro overgenomen van Tottenham Hotspur. Op die transfer kijkt Pérez met veel voldoening terug. "Bale heeft het goed gedaan. Dit seizoen heeft hij wat pech gehad, maar we zijn heel tevreden over hem."

Meer nieuws

Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
0
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
8
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
17
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
4
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties