Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pérez: 'Ik weet dat Cristiano boos is, maar ik denk dat hij blijft'

Laatste update:

De reden voor de vertrekwens van de Portugees zou de commotie zijn geweest die ontstond nadat hij onder verdenking kwam te staan van belastingfraude. "Ik weet dat Cristiano boos is, maar ik denk dat hij blijft", aldus Pérez in een interview in het programma El Primer Palo van esRadio. "De fans weten heel goed wie welke journalist is en sommige mensen varen er wel bij om schade te berokkenen. Dat is klip en klaar en dat weten de lezers ook. Men moet vertrouwen in ons houden. Onze selectie is de beste in de wereld."

"Cristiano heeft een contract met Real. We weten dat hij aan een collega verteld zou hebben dat hij boos is en dat is gepubliceerd in A Bola. Ik heb hem niet gesproken. Ik hecht geen waarde aan wat er in de media wordt geschreven. Het enige wat we moeten doen, is afwachten omdat we na de Confederations Cup gaan praten. Hij is boos. Hij is een man van integriteit en is zijn plichten altijd nagekomen. Er zijn veel mensen die hem willen raken met belastingen en andere verhalen en dat voelt hij", gaat de bestuurder verder.

"We zijn blij dat hij in Madrid is en ik denk dat hij blijft. Ik heb met Jorge Mendes over hem gesproken en we hoeven ons niet meer zorgen te maken dan normaal. Of het mij verbaast dat Cristiano niet heeft ontkend dat hij weg wil? Hij werkt hard om de Confederations Cup te winnen en je hoeft iets niet te ontkennen wat je helemaal niet gezegd hebt. Dat heeft hij ook nooit gezegd omdat hij een beter contract zou willen. Ronaldo is sinds zijn komst in alle opzichten een voorbeeld geweest voor iedereen", vervolgt Pérez, die de supporters vraagt om 'geduld' te betrachten.

"Uit de krantenkoppen blijkt heel weinig vertrouwen. Het lijkt mij redelijk dat hij boos is, maar de mensen die de situatie hebben gebruikt ten koste van Ronaldo en hem behandelen als een delinquent, zijn slecht bezig. We moeten geduld hebben. Hij concentreert zich op het winnen van de Confederations Cup en daarna zullen we een gelegenheid vinden om met elkaar te praten, of niet. Ik weet het niet", besluit de zeventigjarige Pérez. De 32-jarige Ronaldo heeft bij De Koninklijke nog een contract tot de zomer van 2021.

Denk jij dat Cristiano Ronaldo zijn loopbaan bij Real Madrid gaat afsluiten?

Meer nieuws

Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
Live meepraten in de Eredivisie: Sparta Rotterdam - FC Volendam
0
Live meepraten in de Eredivisie: RKC Waalwijk - FC Utrecht
0
Kraay jr. las 'belachelijk bericht': 'Te Kloese moet telefoon niet eens opnemen'
6
Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'
12
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
63

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties