Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pérez: 'Onmogelijk om Haaland en Mbappé te kopen zonder Super League'

Laatste update:

Paris Saint-Germain-aanvaller Mbappé en Haaland van Borussia Dortmund werden de afgelopen maanden veelvuldig in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid. Pérez acht het onwaarschijnlijk dat een Europese topclub de komende transferperiode genoeg geld heeft om een van de twee spelers aan te trekken. "Over het algemeen zullen er deze zomer geen grote transfers zijn", aldus de voorzitter van de Koninklijke. "Als er geen geld stroomt van de rijke naar de arme clubs, heeft iedereen daar onder te lijden. Zonder de Super League is het onmogelijk om aankopen te doen als Mbappé en Haaland. Niet alleen voor Real Madrid, maar in het algemeen."

Mbappé staat tot medio 2022 onder contract bij Paris Saint-Germain. Hij heeft nog geen knoop doorgehakt over zijn toekomst, waardoor een vertrek bij PSG tot de mogelijkheden behoort. Pérez maakt er geen geheim van dat de Frans international hoog op het wensenlijstje staat. Het aantrekken van de peperdure aanvaller lijkt echter een brug te ver voor Real Madrid. "Als wij Mbappé deze zomer niet contracteren, dan denk ik niet dat er ook maar een supporter is die zichzelf daarom in het hoofd schiet. Ze weten allemaal dat we onze stinkende best doen. En als dingen niet gebeuren, dan is dat omdat het onmogelijk is." Pérez benadrukte dat er in aanvallend opzicht wel een versterking bij moet komen. "Onze aanval staat vol met jeugdspelers, dus we moeten wel iets doen. We hebben een geweldige verdediging en een geweldig middenveld, maar in de voorhoede moet er iets bij."

Ook in verdedigend opzicht lijkt Real Madrid zich te moeten gaan versterken. Sergio Ramos heeft zijn aflopende contract niet verlengd, terwijl Raphaël Varane in de wandelgangen in verband wordt gebracht met een transfer naar de Premier League. "Als spelers niet bij Real Madrid willen blijven, dan kunnen ze vertrekken", zegt Pérez over de situatie van Varane. Over Sergio Ramos: "Met hem hebben we nog geen akkoord bereikt. Ik houd van hem als een zoon. Ik heb er alles aan gedaan, de bal ligt nu bij hem." Met de komst van David Alaba anticipeert Real Madrid op het vertrek van een van de twee centrumverdedigers. De mandekker komt transfervrij over van Bayern München en tekent volgens diverse media een vijfjarig contract. Real Madrid moet zijn komst nog wel officieel bevestigen.

Meer nieuws

Stunttrainer met twee opeenvolgende promoties kandidaat om Ten Hag op te volgen
3
Felix Kroos maakt volgende EK-ganger Duitsland bekend; Toni grapt over nieuws
5
Sneijder: 'Snap niet dat die 3 spelers nog denken dat Ronald Koeman hen oproept'
33
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ontevreden NAC Breda-supporters dienen motie van wantrouwen in bij bestuur
4
VZ Kort: Martin van Geel vindt nieuwe klus in Nederland na vertrek bij Willem II
77

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties