Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pérez prijst Ceballos hemel in bij presentatie: 'Een toekomstige steunpilaar'

Laatste update:

"Hij is een jonge speler die kan excelleren. Hij zal in de toekomst een steunpilaar van de club zijn", aldus Pérez bij de persentatie van de aankoop, die voor achttien miljoen euro de overstap maakte. "Dankzij zijn harde werken en zijn ongekende talent is hij onlangs tot beste speler van het EK Onder-21 benoemd. Maar nu begint de echte uitdaging. Je zal je best moeten doen voor de club, je familie en voor alle fans over de hele wereld. Je hebt je klasse bij Real Betis en de Spaanse jeugdelftallen laten zien en nu moet je dat ook hier gaan doen."

Dani Ceballos wordt gepresenteerd bij Real Madrid en krijgt rugnummer 24! #rmcf #realmadrid #ceballos #perez #santiagobernabeu

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) on

"De toewijding en drive om het logo en shirt van Real Madrid te dragen, was zeer belangrijk voor jouw komst naar Estadio Bernabéu", vervolgt de preses. "Dit is het stadion waar je in wilt winnen. En dit is de club waar je voor hebt gekozen om alles voor te geven. Je toewijding om ons logo te dragen, terwijl je begeerd werd door zoveel clubs, zal alle fans trots maken."

Tijdens de presentatie voor pers en publiek gaf Ceballos aan trots te zijn om onderdeel uit te maken van de geschiedenis van Real Madrid. "Ik had geen enkele andere optie dan 'ja' te zeggen tegen deze club. Het is altijd al mijn droom geweest om hier te spelen. Ik ben hier gekomen om alles te geven voor de club en om ervoor te zorgen dat we nog meer geschiedenis gaan schrijven."

Dani Ceballos heeft bij Real Madrid een betere kans van slagen dan bij Barcelona

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties