Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pérez schrikt: 'PSV wilde tachtig miljoen euro, maar hij is het helemaal kwijt'

Laatste update:

Lozano wordt vanaf 19.45 uur vervangen door Cody Gakpo, die zijn basisdebuut maakt in het elftal van Mark van Bommel. "Soms kan het wel helpen voor een speler om er even uit te zijn en met frisse moed te beginnen", vertelt Pérez over Lozano. "We hebben hem na de winterstop niet of nauwelijks gezien. Dat hangt ook samen met de vormdip van PSV. Voor de winterstop deed hij bijna alles goed, maar als je 'm nu ziet spelen, lijkt het wel een heel andere speler."

Meer: Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: ‘Je kunt beter afscheid nemen’

"Hij is het overzicht volledig kwijt, speelt met het hoofd naar beneden en is alleen maar bezig met zijn eigen succes. Hij kijkt totaal niet naar andere opties", zegt Pérez, kijkend naar beelden van de blessuretijd van de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord (1-1), toen Lozano het zonder succes van afstand probeerde. In die wedstrijd scoorde hij overigens wel. "Wat er ook gebeurt, hij wil zelf schieten." De vormcrisis bij de buitenspeler, dit seizoen goed voor veertien doelpunten en acht assists, heeft mogelijk gevolgen voor de transferwaarde van Lozano.

"PSV had het erover dat hij tachtig miljoen euro moest opleveren, maar dat zie je er niet meer aan af", oordeelt Pérez. 'Hij heeft anderhalf seizoen laten zien dat hij wel degelijk kan voetballen en hij is het natuurlijk niet verleerd. Ik vind wel dat PSV erg afhankelijk is van de voorste spelers, omdat er weinig uitgaat van Jorrit Hendrix en Pablo Rosario, dus dan moet je hopen dat drie van die vier voorste spelers in vorm zijn. Maar dat is na de winterstop niet het geval geweest."

-
Denk je dat Hirving Lozano zijn vorm snel hervindt?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
13
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
11
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties