Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pérez spreekt vertrouwen uit in bekritiseerde Benítez

Laatste update:

"Goedenavond allemaal. Ik wil iedereen vertellen dat Rafa Benítez ons vertrouwen en onze steun geniet", zo begon de 68-jarige president van De Koninklijke zijn relaas. "We laten hem zijn werk doen en dan zal hij de doelstellingen bereiken. Het team is sinds januari al minder gaan presteren en we hebben met alle vertrouwen voor Rafa gekozen. Hij kan de boel omdraaien, al weten we dat het een pittige klus is. "

"Madridistas, ik begrijp de boosheid van jullie allemaal na wat er zaterdag is gebeurd, maar ik vraag jullie vertrouwen. We hebben slecht gespeeld, dat heeft iedereen kunnen zien. Het was geen kwestie van mentaliteit, maar meer een samenloop van omstandigheden. De spelers werken immers altijd hard voor de socios, de enige echte eigenaren van deze club die de toekomst van Real bepalen", aldus Pérez.

"De toekomst? Ik praat over het heden en kan niet zeggen wat er in de toekomst gaat gebeuren. Niemand weet wat er binnen zes maanden gebeurt. Een nieuwe voorzitter? Ik weet dat er een heksenjacht op mij gaande is, sommige mensen willen mij weg hebben. De kranten schrijven veel leugens. Ze zeggen dat ik veel invloed uitoefen op de keuzes van de trainer. Ik ben sinds 2000 de voorzitter hier en een coach heeft nog nooit gezegd dat ik dat heb gedaan."

"Er werd ook geschreven dat ik donderdag met Jorge Mendes heb gedineerd, maar dat is niet waar. Ze doen alles om deze club te destabiliseren. Cristiano Ronaldo is ook nooit naar mij toegekomen om te zeggen dat we met deze trainer niets winnen. Cristiano heeft nog nooit zoiets gezegd, hij is een prima jongen. Hij heeft ook niet gezegd: 'ik eruit of Benítez eruit'. Ik heb geen idee waar ze dat allemaal vandaan halen. Het is volstrekt onjuist! Er zijn simpelweg mensen die maar één doel voor ogen hebben: Real naar de afgrond brengen met onjuiste berichtgeving en leugens. Wat de oplossing is? Rafael Benítez."

Denk jij dat Rafael Benítez zijn contract (medio 2018) gaat uitdienen?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties