Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pérez wil salaris Ramos verlagen: 'Maar hij moet gewoon bij Real blijven'

Laatste update:

Het financiële gedeelte van dat plan zou echter wel eens voor problemen kunnen zorgen: Ramos verdient momenteel zes miljoen euro per jaar en bij een nieuw contract zou hij genoegen moeten nemen met minder. Arrigo Sacchi, die onlangs te gast was op het trainingsveld van Real, claimt in La Gazzetta dello Sport dat de 28-jarige Ramos dat aan hem heeft verteld.

"Maar ik heb hem gezegd dat hij moet blijven", zegt Sacchi. "Ik zei 'kijk naar Shevchenko en Kaká, die weg gingen uit een solide omgeving, omdat ze elders meer konden verdienen'. De loopbanen van deze spelers raakten vervolgens in het slop. Ik heb Ramos gezegd dat hij bij Real op de juiste plek is en dat hij daarom moet blijven."

Ramos heeft inmiddels al gereageerd op de woorden van Sacchi: "Met alle respect voor Sacchi, maar ik maak me niet druk om mijn contractverlenging", meldt de verdediger. "Geld is nooit het belangrijkste geweest voor mij. Het geluk van mezelf en van mijn familie staat boven alles."

Sergio Ramos zit bij de drie belangrijkste spelers van Real Madrid

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
95
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties