Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Pérez wilde Reus halen, maar Ancelotti vroeg zich af waar hij moest spelen'

Laatste update:

De 21-jarige Lucas Silva speelt centraal op het middenveld bij Cruzeiro en wordt al een tijdje met verschillende Europese topclubs in verband gebracht. AS claimt dat Real heeft geïnformeerd naar de vraagprijs van de Braziliaan; Cruzeiro zou zo'n vijftien miljoen euro vragen voor de jongeling, die overigens nog wacht op zijn debuut in het nationale elftal.

Tite zegt dat hij met Ancelotti heeft gesproken over Lucas Silva: "Hij zei me dat ze hem misschien willen halen en vroeg me of hij op dezelfde positie als Modric en Toni Kroos kan spelen", beweert de Braziliaan bij SporTV. "Hij zei 'misschien kopen we hem, want mijn voorzitter haalt toch geen verdedigers'. Carlo vertelde me ook dat Florentino Pérez Marco Reus wilde halen, maar Carlo vroeg zich af waar hij dan zou moeten spelen."

Denk je dat Real Madrid in januari een nieuwe middenvelder gaat halen?

Meer nieuws

Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
1
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
8
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
10
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
41
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
26
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties