Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Prima seizoensstart Juventus ondanks spilzucht in voorhoede

Laatste update:

Het was namelijk de Uruguayaanse verdediger die in de zesde minuut uit een hoekschop voor het enige doelpunt van de wedstrijd tekende. Even nadat Carlos Tévez hard naast had geschoten, profiteerde Cáceres van weifelend optreden van doelman Francesco Bardi, die mistastte en daarmee de tegenstander de gelegenheid gaf om uit een lastige hoek raak te koppen. Via Arturo Vidal was Juve kort daarop dicht bij de 0-2, maar de Chileen zag zijn eerste inzet van de lijn gehaald worden en kopte uit de daaropvolgende hoekschop steenhard tegen de lat.

Dat zou niet de laatste keer blijken dat Juve de doelomlijning testte. Op slag van rust gleed Tévez op aangeven van Stephan Lichtsteiner een bal tegen de lat en niet veel later zag Cáceres zijn inzet met het hoofd eveneens op het aluminium eindigen. Juventus, dat het overigens moest stellen zonder de geblesseerde spelmaker Andrea Pirlo, mocht desondanks met een gerust gevoel gaan rusten en toonde zich ook na de onderbreking de veel betere ploeg. Het enige dat ontbrak was de tweede treffer.

Bijna werd dat de bezoekers uit Turijn fataal. Met veel geluk viel de bal twaalf minuten voor tijd voor de voeten van Maxi López, die zich plots zielsalleen voor de verder werkloze Gianluigi Buffon terugvond. De Argentijn schoot hard in, maar verzuimde om de bal de juiste richting mee te geven. Buffon kon daardoor redding brengen en de magere voorsprong voor zijn ploeg in stand houden. Juventus bleek onaangedaan en trok de 0-1 vervolgens zonder moeite alsnog over de eindstreep.

-

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
8
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
8
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
1
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
4
Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
8
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties