Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Primadonna' van Real Madrid slaat terug: 'Dat kan ik niet accepteren'

Laatste update:

Rodríguez werd de afgelopen twee seizoenen verhuurd aan Bayern München en keerde in de zomer van 2019 terug bij Real Madrid. Sindsdien speelde hij acht competitieduels, al dient te worden aangetekend dat hij ruim twee maanden uit de roulatie was door een knieblessure die hij opliep in dienst van de nationale ploeg van Colombia. "Ik heb op dit moment geen voortrekkersrol", erkent de 28-jarige spelmaker. "Ik train en werk hard voor het moment dat ik die weer krijg. Ik denk na over mijn toekomst. Bij welke club ik ook speel, ik moet op mijn best zijn."

Rodríguez geeft toe dat hij 'altijd wil spelen' en 'competitief' is ingesteld. Tegen Real Sociedad kreeg hij de kans als hangende rechtsbuiten. Hoewel Zinédine Zidane zo nu en dan zijn formatie aanpast, heeft hij op het middenveld meer vertrouwen in spelers als Toni Kroos, Luka Modric, Isco en Federico Valverde. "Bij Real Madrid spelen voetballers met ongelooflijk veel kwaliteit. Ik weet dat ik met mijn talent, en als ik consistent ben, op allerlei manieren een bijdrage kan leveren aan de ploeg", zegt Rodríguez. "Maar ik snap dat Zidane zijn kern heeft. Hij heeft grote prijzen gepakt met de spelers op wie hij vertrouwt. Als je trainer jou niet regelmatig minuten geeft, dan is het lastig."

Van een slechte relatie met Zidane is volgens de Zuid-Amerikaan geen sprake. De twee hebben een 'normale werkrelatie', verzekert Rodríguez. Bovendien doet hij een poging om het gerucht uit de wereld te helpen dat hij niet volledig leeft voor het voetbal. De professionaliteit van Rodríguez wordt met enige regelmaat in twijfel getrokken: hij wordt in Spanje soms weggezet als een primadonna die zich niet inzet tijdens de trainingen. Uitspraken in augustus van Héctor Fabio Cruz, de arts van de nationale ploeg van Colombia, waren wat dat betreft koren op de molen van de Spaanse pers: volgens de teamarts was Rodríguez in de voorbereiding op het nieuwe seizoen 'niet gefocust' op het voetbal en was hij vooral bezig met 'zijn wenkbrauwen en zijn haar'.

"Het is nooit fijn om te luisteren naar alle leugens die worden verteld", countert Rodríguez. "Het belangrijkste voor mij is wat mijn familie vindt, en wat de mensen zeggen die mij echt kennen. Het raakt me verder niet. Ik weet wat waar is, en ik werk iedere dag hard om te komen waar ik nu ben. De mensen om me heen zijn altijd goed te spreken over mijn inzet. Er zijn veel dingen over me gezegd en het zijn bijna allemaal leugens. Het stoort me wel dat mijn professionaliteit in twijfel wordt getrokken. Dat kan ik niet accepteren. Vanwege mijn professionaliteit sta ik juist waar ik nu ben. Ik zorg als geen ander voor mezelf. Ik train voortdurend. Ik wil altijd beter worden." Mocht hij transfereren, zo geeft hij aan, dan wil hij naar een club waar hij zijn 'kwaliteiten kan tonen'.

Meer nieuws

Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
3
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0
Live meepraten in de Bundesliga: Borussia Dortmund - Darmstadt 98
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties