Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'

Laatste update:

Sutalo streek aan het eind van de transferzomer neer in Amsterdam. Ajax maakte een megabedrag van 23 miljoen euro over naar de rekening van Dinamo Zagreb, maar imponeren in het rood-witte shirt deed de Kroatisch international nog niet.

"Het is het hele jaar lang al zo', zegt Kieft in Veronica Offside over Sutalo, die Volendam vroeg in de tweede helft door een fout een reuzenkans bood op de 1-1. In een poging de bal weg te werken, schoot hij tegen aanvaller Darius Johnson aan. De Engelsman profiteerde echter niet. Hij lobte de bal over Ajax-doelman Gerónimo Rulli en trof hierna de binnenkant van de paal.


De fout van Sutalo is te zien op 2 minuut 30 in de samenvatting.

"Dan haal je hem toch gewoon neer of je gooit je lichaam erin?", vervolgt Kieft. "Het is allemaal zo passief en gemakzuchtig. Geen persoonlijkheid centraal in de verdediging."

"Dan kun je zeiken over Henderson, maar die gaat er wel voor. Hij pakt de verantwoordelijkheid, hoewel hij bij wijze van spreken ook geen Toni Kroos is. Je moet blij zijn als Sutalo gaat spelen voor Kroatië, zodat je hem kunt verkopen. Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee", luidt het harde oordeel van de analist.

Kieft is beter te spreken over Chuba Akpom, die tegen Volendam goed was voor een doelpunt en een assist. De aanvaller kreeg een basisplaats, maar was eerder al veelvuldig belangrijk als supersub.

"Als Akpom er tevreden mee is en je hebt hem achter de hand voor Brobbey, waarom zou je hem dan niet houden? Hij is niet een hele goede voetballer, maar hij staat over het algemeen op de juiste plek", aldus Kieft.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Kramer rookt sigaar en zingt bekend Feyenoord-liedje in kleedkamer van RKC
0
Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City
1
NEC-smaakmaker Tjaronn Chery is al medisch gekeurd bij nieuwe club
4
Ricky van Wolfswinkel krijgt direct na vraag verslaggeefster ESPN brok in keel
3
Trainer van AZ voor volgend seizoen is definitief bekend
4
Moisés Caicedo schiet Chelsea met schitterend schot van 45 meter op voorsprong
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties