Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Prinz Poldi' neemt afscheid in stijl met 'wundertor' tegen Engeland

Laatste update:

Het oefenduel in het Signal Iduna Park stond voornamelijk in het teken van de laatste interland van Prinz Poldi, maar de Engelsen wensten niet zonder meer mee te werken aan diens afscheidsfeestje. Nieuwbakken bondscoach Gareth Southgate opteerde voor een vijfmansdefensie en zag zijn elftal eenvoudig op de been blijven tegen de wereldkampioen. Duitsland maakte een povere indruk en kwam na een half uur spelen goed weg toen een poging van Adam Lallana het aluminium teisterde.

Even later kreeg ook Dele Alli een goede mogelijkheid om de score te openen, maar de middenvelder van Tottenham Hotspur faalde oog in oog met Marc-André ter Stegen. De thuisploeg stelde daar behoudens een aantal afzwaaiers van Podolski weinig tegenover in de eerste helft. Na de onderbreking plooide Engeland terug op eigen helft, maar the Three Lions bleven gevaarlijk in de tegenstoot. Na een razendsnelle aanval over diverse schijven werd Ter Stegen opnieuw aan het werk gezet door Alli, maar de doelman van Barcelona had andermaal een antwoord paraat op een poging van de jongeling.

Ondertussen bleef Podolski nadrukkelijk zoeken naar een treffer en de linkspoot kreeg halverwege de tweede helft eindelijk het afscheidscadeau waar hij zijn zitten op had gezet. De aanvaller van Galatasaray, die aan het einde van dit seizoen aan de slag gaat bij het Japanse Vissel Kobe, ontving het leder op een meter of 25 van het doel en gaf Joe Hart voorts het nakijken met een verwoestende uithaal in de bovenhoek: 1-0. Podolski groeide door de jaren heen met 98 interlands uit tot de meest gebruikte speler onder bondscoach Joachim Löw en laatstgenoemde schonk zijn oogappeltje vijf minuten voor tijd een publiekswissel.

-
Duitsland en Engeland plaatsen zich allebei voor het WK

Meer nieuws

VZ Kort: Hans van Breukelen gaat de kampioensschaal uitreiken aan PSV
77
Situatie van één speler bij Barça draait 180 graden na aanblijven Xavi
2
Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0
Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
5
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
13
Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties