Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Priske is de nieuwe coach van Feyenoord en tekent voor langer dan gebruikelijk

Laatste update:

Priske zet in De Kuip een handtekening onder een contract dat hem tot medio 2027 aan de club verbindt, zo meldt de Deense krant. De verbintenis is van langere duur dan gebruikelijk op de Nederlandse velden.

Verder wordt duidelijk dat Feyenoord een bedrag van circa 1,5 miljoen euro overmaakt naar Sparta Praag om het contract van de Deense trainer af te kopen.

Naar verluidt heeft Feyenoord zich hard opgesteld in de onderhandelingen met de Tsjechen. De Rotterdammers waren niet bereid de afkoopsom te betalen die Sparta Praag wilde.

Feyenoord besloot niet mee te bewegen en stelde een ultimatum van 24 uur, waarin Sparta Praag de tijd had om het bod van 1,5 miljoen euro te accepteren. Anders zou de Stadionclub op zoek gaan naar een andere trainer.

Uiteindelijk drukte Priske zelf zijn wens door bij de Tsjechische clubleiding en de coach benadrukte dat een vertrek naar Feyenoord een droom zou zijn die uitkomt. Op aandringen van Priske bereikten de clubs enkele uren na de deadline een akkoord.

De Deense keuzeheer zal officieel vanaf 1 juli aan het roer staan bij Feyenoord, dat dan zal beginnen met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
31
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
17
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
32
Deze Oranje-opponent was een jaar geleden nog amateurspeler en gymleraar
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties