Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pro League levert één Belgische WK-ganger: 'Ik wil geen figurant zijn'

Laatste update:

"Ik ben er altijd in blijven geloven. Een verrassing was het niet", vertelt Dendoncker zaterdag aan Het Nieuwsblad. "Ik probeer het zelf zo weinig mogelijk te lezen allemaal, maar goed: je familie en vrienden lezen het en die sturen dan berichten, maar ik kan er dan zelf ook niet op antwoorden, want ik weet het zelf ook niet."

Dendoncker is de enige speler uit de selectie van België die ook daadwerkelijk in het land voetbalt. De overige spelers verdienen buiten de Jupiler Pro League hun geld. De 23-jarige Dendoncker ziet het niet als een nadeel dat hij nog in België speelt. "Integendeel: ik ben daar fier op en ben daar ook Anderlecht erg dankbaar voor."

Aangezien Vincent Kompany geblesseerd is en Thomas Vermaelen herstelt van een kwetsuur aan de hamstring, mag Dendoncker maandag hopen op een basisplaats in de uitzwaaiwedstrijd tegen Costa Rica. Het is nog de vraag hoe vaak hij op het WK in actie zal komen. "Op het WK wil niemand een figurant zijn, maar je moet ook plots niet gaan verwachten dat je elke match zal spelen, dat zou niet logisch zijn als je ziet wie er allemaal voor mij komt", weet Dendoncker.

Verwacht je veel speeltijd voor Leander Dendoncker op het WK?

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
21
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
7
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
17
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties