Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Probleem' dreigt voor Ajax en Erik ten Hag: 'Dat wordt een flink karwei'

Laatste update:

"Als je niet veel geld hebt en je haalt Adrián Dalmau, Adam Maher en Vaclav Cerny, doe je het goed", zegt Vermeulen op de site van de NOS. De journalist stelt dat FC Utrecht mede dankzij het geld van eigenaar Frans van Seumeren snel kan handelen. "Dat maakt het makkelijker, maar ik denk ook dat we de credits moeten geven aan directeur voetbalzaken Jordy Zuidam."

Jan Roelfs, die ook aangeeft dat FC Utrecht goede transfers heeft gemaakt, is van mening dat niet alleen clubs als Ajax en PSV de ambitie moeten hebben om kampioen te worden. "Ik vind ook dat clubs als Utrecht, AZ, Vitesse, maar ook Feyenoord moeten uitspreken dat ze voor de titel gaan, anders gebeurt het sowieso nooit. Wanneer ze zich neerleggen bij de hegemonie van Ajax en PSV, dan blijft het zo", aldus de commentator, die wel aangeeft dat hij de verhoudingen snapt. "Maar anders kun je Ajax nu al een hand geven en feliciteren met de titel."

Jeroen Stekelenburg vindt dat Ajax deze zomer erg goed heeft gehandeld. De journalist weet dat Ajax met de verkopen van Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt veel geeft heeft gevangen, maar ziet ook dat de club goed heeft ingekocht. "Alleen dreigt er nu het probleem te ontstaan dat ze een te brede en té goede selectie krijgen. Als alles wat er nu is binnenboord blijft, krijg je gemor. Dat hoort bij een topclub en dat zijn ze bij Real Madrid of Barcelona wel gewend, maar bij Ajax? Het wordt een flink karwei voor coach Erik ten Hag om dat goed te managen."

Verwacht jij dat Ajax dit seizoen kampioen wordt?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties