Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Probleemkind Bendtner per direct weg bij VfL Wolfsburg

Laatste update:

Bendtner kwam in de zomer van 2014 transfervrij naar Wolfsburg en in totaal speelde hij 47 wedstrijden (9 doelpunten) in alle competities. "We hadden er veel van verwacht, maar na twee jaar moeten we concluderen dat een voortzetting van de samenwerking voor niemand zin zou hebben. Daarom deze stap, door de samenwerking in overleg stop te zetten."

"Dit is de beste oplossing voor iedereen. We wensen Nicklas veel succes in de rest van zijn carrière", aldus Allofs via de officiële kanalen van de club. Bendtner kreeg onlangs al te horen dat hij niet meer welkom was bij de trainingen. "Hij is een gevaar voor de saamhorigheid binnen de club", zei Allofs destijds al. Wat er precies was voorgevallen, wilde de sportbestuurder niet zeggen.

Wel werd de voorbije periode duidelijk dat Bendtner de kantjes eraf liep op de training, dat hij meerdere keren te laat kwam en dat hij op een foto bij een Mercedes poseerde (terwijl Volkswagen de hoofdsponsor van de club is). De fratsen van Lord Bendtner op de sociale media vielen sowieso niet in de smaak bij de clubleiding van die Wölfe. In het verleden stond de 72-voudig international van Denemarken onder contract bij Arsenal, dat hem verhuurde aan onder meer Juventus.

Denk je dat Nicklas Bendtner ooit nog bij een Europese topclub gaat spelen?

Meer nieuws

Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
1
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - PEC Zwolle
1
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
23
AZ wint van FC Twente, waardoor strijd om plek drie plots weer spannend is
27
Arne Slot heeft in basisopstelling Feyenoord geen plaats voor Santiago Gimenez
9
Treffer Vertessen niets waard door heldenrol ex-Vitesse-ster Maximilian Wittek
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties