Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Problemen bij PSG: 'Dan gaan we op zoek naar het conflict en vertrekt hij'

Laatste update:

Clubs zijn niet verplicht om hun spelers af te staan voor de Olympische Spelen en PSG wil dat Marquinhos gewoon in Frankrijk blijft, omdat hij anders de start van het nieuwe seizoen dreigt te missen. "Er is veel over te zeggen en ik wilde hier eigenlijk buiten blijven, maar dat is onmogelijk", zegt Marquinhos. "Ik heb twaalf jaar lang gewerkt om deze ervaring mee te kunnen maken, dus ja: natuurlijk wil ik naar de Olympische Spelen. Ik wil naar dit toernooi voor mijzelf, voor mijn familie en voor mijn vrienden."

Het probleem is dus dat PSG niet mee wil werken en Luan dreigt nu met een transfer voor zijn broer: "Marquinhos heeft zich altijd volledig ingezet voor de club en heeft nog nooit geklaagd, terwijl hij bij de grote wedstrijden toch vaak toeschouwer is geweest", bromt de broer van de verdediger. "Ons standpunt is duidelijk: Marquinhos gaat gewoon naar de Olympische Spelen. Tot dusver zijn we vriendelijk gebleven, maar dit kan zo niet langer doorgaan. Ons geduld heeft ook zijn grens en als PSG niet meewerkt, dan gaan we op zoek naar het conflict."

"We houden van de club en van de supporters, maar PSG moet ook wat respect tonen voor Marquinhos", vervolgde Luan. "Doen ze dat niet, dan zal mijn broer vertrekken." Dat is overigens nog wel even gemakkelijker gezegd dan gedaan, want Marquinhos heeft bij PSG nog een contract voor drie seizoenen. Barcelona zou de Braziliaan graag willen hebben, maar de vraagprijs van PSG is bijzonder hoog.

Paris Saint-Germain moet Marquinhos gewoon naar de Olympische Spelen laten gaan

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
2
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
11
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
14
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
57

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties