Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Problemen nog lang niet voorbij voor Ajax: 'Hij werd te kakken gezet'

Laatste update:

Ajax had nagenoeg de gehele wedstrijd de controle en kwam na twintig minuten op voorsprong via Dusan Tadic, die mocht aanleggen vanaf de stip na een overtreding op Kenneth Taylor. Diezelfde Taylor was kort na rust verantwoordelijk voor een verdubbeling van de score. Met een droge schuiver liet hij doelman Wouter van der Steen kansloos in de korte hoek. Schreuder moest door griepgevallen een groot aantal basisspelers missen en gaf daardoor onder meer de kans aan Wijndal, Sánchez, Lorenzo Lucca en Kian Fitz-Jim.

Heel overtuigend ging dat echter niet altijd. "Het optreden van Wijndal was voor trainer en achterban niet bepaald een geruststellende", stelt Johan Inan in het Algemeen Dagblad. "Tegen de nummer zestien van de eerste divisie fungeerde Wijndal als een veredelde linksbuiten, die vooral aan de bal veel tijd nodig had om Kenneth Taylor en Dusan Tadic aan of vrij te spelen." Wijndal leek de beoogde opvolger van de naar Bayern München vertrokken Daley Blind, maar bleef tegen NEC de volledige wedstrijd op de bank.

Schreuder legde na afloop van het duel met Den Bosch uit dat Wijndal om privéredenen vroegtijdig naar de kant moest. Hij werd in de slotfase vervangen door de zestienjarige Jorrel Hato. "Dat houden we privé. Owen is nog steeds een groot talent, heeft veel kwaliteiten en heeft veel goede wedstrijden bij ons gespeeld. Voor hem is het goed dat hij vandaag weer speelt. Dan komt hij weer beter in z'n ritme. Of hij nummer één wordt? Dat ligt aan hemzelf. Zijn eerste helft kon beter. In de tweede helft had hij wel wat goede loopacties, buitenom en binnendoor bij Dusan Tadic."

Een andere speler die niet wist te overtuigen in de ogen van Inan was Sánchez. Voor de rechtsback was het zijn achtste basisplek van het seizoen in alle competities. Ook Calvin Bassey maakte opnieuw geen onuitwisbare indruk. "Dat Bassey aan de bal oplossingen niet zag en Sánchez in de tweede helft een paar keer te kakken werd gezet door Sebastiaan van Bakel, was voor Schreuder niet nieuw. De onder vuur liggende coach zal vooral hopen op een spoedig herstel van vaste waarden Timber en Álvarez."

KNVB Beker
FC Den Bosch
0 - 2
Ajax

Meer nieuws

Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
13
Duo dat goed is voor 299 Liverpool-wedstrijden neemt net als Klopp afscheid
6
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
26
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Quincy Promes onder voorwaarden vrijgelaten in Dubai
19
Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties