Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Problemen voor Slot: Feyenoord zonder sleutelspeler in cruciale fase

Laatste update:

Szymanski moet in ieder geval de topwedstrijd tegen PSV van aanstaande zondag aan zich voorbij laten gaan. Vervolgens wacht op woensdag een TOTO KNVB Bekerduel met NEC, waarna Feyenoord in de Eredivisie op bezoek gaat bij sc Heerenveen. Een week later staat in De Kuip een nieuw cruciaal duel met AZ op het programma. Feyenoord heeft als koploper momenteel slechts twee punten voorsprong op de Alkmaarders en zal Szymanski dus moeten missen in een cruciale fase.

Het nieuws komt slechts veertien uur na het sluiten van de winterse transferperiode, waarin Feyenoord er niet in slaagde om een extra middenvelder naar Rotterdam-Zuid te halen. De Rotterdammers waren op de slotdag van de transfermarkt bezig met de komst van Ramiz Zerrouki (Twente) en Thomas van den Belt (PEC Zwolle), maar beide spelers bleven bij hun huidige clubs. Twente wilde niet opnieuw om tafel met Feyenoord ondanks een verhoogd bod van acht miljoen euro, terwijl Feyenoord vond dat PEC nog te hoog in de boom zat wat betreft Van den Belt.

De kans is groot dat trainer Arne Slot het nieuwe probleem oplost met het middenveld dat afgelopen zondag in Enschede de tweede helft uitspeelde. Mats Wieffer voor de controle, met Orkun Kökçü en Timber als voorste middenvelders. Javairô Dilrosun speelde eerder dit seizoen echter ook op 10, waardoor hij eveneens een optie blijft op de plek van Szymanski. Met Ezequiel Bullaude heeft Feyenoord ook nog een talentvolle speler achter de hand, maar de Argentijn kan tot dusver nauwelijks op speelminuten rekenen. Datzelfde geldt overigens voor Mohamed Taabouni.

Eredivisie
FC Twente
1 - 1
Feyenoord

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
14
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
9
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
28
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
22
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties