Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Problemen voor Zidane stapelen zich op: Varane test op wedstrijddag positief

Laatste update:

Varane kreeg zaterdag rust in de competitiewedstrijd tegen Eibar (2-0 zege), nadat hij sinds november geen minuut meer had gemist in competitieverband. Zidane koos in de thuiswedstrijd voor een vijfmansverdediging met Militão, Nacho en Ferland Mendy in het hart. Lucas Vázquez en Marcelo stonden respectievelijk aan de rechter- en linkerkant. Dinsdagochtend meldde Marca dat Zidane opnieuw met vijf verdedigers wil gaan spelen, maar door de absentie van zijn landgenoot is het nog de vraag of hij daaraan vasthoudt.

Varane miste dit seizoen nog geen minuut in de Champions League. Hij is na Militão, Eden Hazard, Casemiro, Luka Jovic, Nacho en Zidane de zevende persoon in de selectie van Real Madrid die dit seizoen besmet raakt met het coronavirus. De uitslag van zijn test kwam dinsdagochtend, maar in afwachting daarvan was hij maandagavond al geïsoleerd van zijn ploeggenoten. Hij staat aan de zijlijn in een belangrijke fase in het seizoen: na het duel met Liverpool volgt de thuiswedstrijd tegen Barcelona, die de titelkansen van Real Madrid nieuw leven kan inblazen.

Ramos en Varane zijn niet de enige twee spelers die dinsdagavond ontbreken. Zidane moet het ook stellen zonder Daniel Carvajal, die de laatste acht wedstrijden ontbrak, en Hazard, die de voorgaande drie duels moest laten schieten. Zowel de rechtsback als de aanvaller kampt met een spierblessure. Door uiteenlopende blessures ontbreken Joe Gomez, Virgil van Dijk, Joël Matip, Caoimhin Kelleher, Jordan Henderson en Divock Origi bij Liverpool.

-
Wat verwacht jij vanavond van Real Madrid - Liverpool?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties