Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Prognose Cocu kwam uit: 'Maar het doel was kwalificeren: dat is gelukt'

Laatste update:

Cocu voorspelde in aanloop naar de dubbele ontmoeting met de Wit-Russen twee moeilijke duels. Dat kwam ook uit. "Het waren twee lastige wedstrijden, maar het doel was om ons te kwalificeren voor de groepsfase", sprak de trainer na de winst. Hij zag dat de thuisclub het veld 'klein maakte' in de eerste helft en wachtte tot PSV een fout maakte: dan kon het zelf snel counteren. " We hadden deze wedstrijd wel verwacht zo."

"In de tweede helft zag je dat als ze meer offensief gaan spelen, dat ze dan ruimte weg gaan geven. En zo eindigden we de wedstrijd met twee doelpunten. Shakhtyor is goed georganiseerd elftal, ze verdedigen heel goed en geven de tegenstander maar weinig ruimte", aldus Cocu op de clubwebsite. "Maar het doel was om ons te kwalificeren voor de groepsfase. We zijn tevreden en kijken uit naar de loting wie onze tegenstanders zullen zijn."

-
Ik geef PSV goede kansen om te overwinteren in de Europa League

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties