Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Van Persie raakt topscorer Van Amersfoort mogelijk kwijt aan Arabische miljarden

Laatste update:

Bekend was dat Van Amersfoort mocht vertrekken bij Heerenveen. De 28-jarige aanvaller, die met tien doelpunten clubtopscorer werd vorig seizoen, wilde voorkomen dat hij wéér transfervrij de deur uitliep, net als vijf jaar geleden.

Toen verkaste de Heemskerker transfervrij naar het Poolse Cracovia na zijn eerste periode in Heerenveense dienst. Nu, met nog een eenjarig contract, staat hij voor een vermoedelijk lucratievere transfer.

Naar het schijnt is het Sharjah FC dat zich in Friesland heeft gemeld voor Van Amersfoort. De rechtspoot zou in de Emiraten ploeggenoot kunnen worden van onder meer Miralem Pjanic, die namens Sharjah het spel verdeelt.

Wat de club uit de Golfstaat bereid is te betalen voor Van Amersfoort, is onbekend. Volgens Transfermarkt vertegenwoordigt hij een transferwaarde van anderhalf miljoen euro.

Zo zou er een eind komen aan de tweede periode van Van Amersfoort in het Abe Lenstra Stadion. Na vier jaar bij Cracovia streek de rechtspoot begin 2023 voor de tweede keer neer in het zuiden van Friesland.

Sindsdien was Van Amersfoort goed voor 17 treffers en twee assists in 56 duels over alle competities. In zijn eerste periode produceerde hij in 103 optredens 11 goals en tien assists.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Van Hooijdonk noemt verrassende naam: 'Hij maakte het verschil bij Oranje'
5
Rellen op Woenselse Markt in Eindhoven na Nederland-Turkije: 'Waar is politie?'
0
Derksen houdt zich niet in over Oranje-international: 'Hij doet hier alles fout'
22
Eén speler van Nederland wekt woede van Turkije: 'Schandalig! Dit was rood'
46
Koeman bejubelt één man: 'Waren er maar meer bij ons met zo'n groot hart'
31
Gijp had één speler van het Nederlands elftal in de eerste helft al gewisseld
17

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties