Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Promes: 'Deze competitie is duidelijk veel sterker dan de Eredivisie'

Laatste update:

"De Zeeuw heeft mij alleen maar positieve dingen over Spartak verteld", zei Promes tijdens zijn presentatie. "Hij zei dat dit de populairste club van het land is en dat het leven in Moskou ook aangenaam is. Hopelijk ga ik goed aarden in Rusland. De competitie wordt hier ieder jaar sterker en is duidelijk veel sterker dan de Nederlandse competitie."

Promes maakte voor vijftien miljoen euro de overstap van FC Twente naar Spartak, hoewel Russische media berichten over een transfersom van zesenhalf en tien miljoen. In Rusland wordt bovendien beweerd dat de enkelvoudig Nederlands international twee miljoen per jaar gaat verdienen, terwijl Nederlandse media het op drie miljoen houden. Promes zei tijdens het persmoment ook dat hij in de belangstelling stond van Dynamo- en CSKA Moskou, aartsrivalen van Spartak.


Ga jij dit seizoen wedstrijden van Spartak Moskou kijken?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
8
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
9
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties